Wachttijd

Ik werk niet met de wachtlijsten. Dat betekent dat als er ruimte is in mijn praktijk, je gelijk na de intake kan starten met je behandeling.

Na je aanmelding en voorafgaand de intake neem ik altijd eerst telefonisch contact met je op om je hulpvraag te bespreken. Ook bespreken we of mijn expertise, mijn manier van werken en je behoeftes met elkaar matchen. En ook het financieel aspect van de behandeling wordt besproken. We maken eventueel gelijk een afspraak voor de intake. Mocht je na de intake beslissen om in behandeling bij mij te komen, dan kan je gelijk starten. Als er geen ruimte meer is in mijn praktijk dan laat ik het bij je aanmelding of tijdens het telefonisch gesprek weten.

Update maart 2024: Op dit moment is er helaas geen ruimte meer in mijn praktijk. Wanneer er weer ruimte ontstaat, zal ik dit op deze plek weergeven. Ik werk niet met een wachtlijst. Op de website van de LVVP (Landelijke Vereniging voor vrijgevestigde psychologen en psychotherapeuten) kunt u zoeken naar andere therapeuten – zie https://lvvp.info/zoeken/